skip to Main Content
+36 30 853 1149 bela.csete537@gmail.com 7634 Pécs Újfasor u. 31/A | 7700 Mohács, Táncsics utca 10.

Pécsett átmenetileg a patacsi városrészben, az Aniron Egészségközpontban (aniron.hu) levő 10-es számú rendelőben várom kedves pácienseimet.  Kérem kedves betegeimet, hogy a recepción jelezzék, hogy személyesen az én rendelésemre érkeztek. A rendelőhöz külön parkoló tartozik, a megközelítés akadálymentesített.

Pécsi rendelő megközelítése:

26-os buszal a Korsó utcai megállónál, ( Zsongorkő Gyógyszertár után). kell leszállni. A buszmegállótól felfelé induló utca az Új fasor, melynek tetején már látható az Aniron Egészségközpont épülete. A bejárat az épület északi oldalán van.

Autóval célszerű a Pécs Újfasor utca 31 címet beütni GPS-be vagy egyéb telefonos applikációba. Helyszínre érkezve rendelő elkerített belső parkolóját célszerű igénybe venni.

A rendelések bejelentkezés alapján, előre foglalt időpontokban vehetők igénybe.

Időpontfoglalás menete: Honlapomon az időpontfoglalás fülre kattintva kiválaszthatja a mohácsi vagy pécsi rendelőt. Aki párjával vagy gyermekkel érkezne, kérem csak egy időpontot foglaljon, így is el fogok látni mindenkit. A sikeres foglalásról azonnal illetve befoglalt időpont előtt 6 órával e-mail értesítést fog kapni az eseményről. Előfordulhat, hogy ezen üzenetek spambe kerülnek vagy néha nem mennek át, amennyiben a kívánt időpontra továbbiakban nem lehet foglalni, foglalását tekintse sikeresnek, a megadott időpontban várom a rendelésen.

Speciális kérés, kérdés, technikai vagy egyéb jellegű probléma merül fel e-mailben keressen meg (bela.csete537@gmail.com), melyre igyekszem aznap válaszolni.

Időpont lemondás menete: amennyiben mégsem felel meg a korábban befoglalt időpont, kérem e-mailen mondja le, hogy más számára elérhetővé váljon a lehetőség.

Parkoló
Back To Top

Tisztelt Betegeim!

Pécsi rendelésem helyszíne és időpontja megváltozott!

Új cím: Pécs Újfasor u. 31/A (Aniron Egészségközpont)

Kérem kedves betegeimet, hogy a recepción jelezzék, hogy személyesen az én rendelésemre érkeztek.

Időpont foglalás rendeléseimre már csak honlapon lehetséges!

A részleteket itt tudja elolvasni!