skip to Main Content
+36 30 853 1149 bela.csete537@gmail.com 7634 Pécs Újfasor u. 31/A | 7700 Mohács, Táncsics utca 10.

Pécsett átmenetileg a patacsi városrészben, az Aniron Egészségközpontban (aniron.hu) levő 10-es számú rendelőben várom kedves pácienseimet.  Kérem kedves betegeimet, hogy a recepción jelezzék, hogy személyesen az én rendelésemre érkeztek. A rendelőhöz külön parkoló tartozik, a megközelítés akadálymentesített.

Pécsi rendelő megközelítése:

26-os buszal a Korsó utcai megállónál, ( Zsongorkő Gyógyszertár után). kell leszállni. A buszmegállótól felfelé induló utca az Új fasor, melynek tetején már látható az Aniron Egészségközpont épülete. A bejárat az épület északi oldalán van.

Autóval célszerű a Pécs Újfasor utca 31 címet beütni GPS-be vagy egyéb telefonos applikációba. Helyszínre érkezve rendelő elkerített belső parkolóját célszerű igénybe venni.

A rendelések bejelentkezés alapján, előre foglalt időpontokban vehetők igénybe.

Időpontfoglalás menete: Honlapomon az időpontfoglalás fülre kattintva kiválaszthatja a mohácsi vagy pécsi rendelőt. Aki párjával vagy gyermekkel érkezne, kérem csak egy időpontot foglaljon, így is el fogok látni mindenkit. A sikeres foglalásról azonnal illetve befoglalt időpont előtt 6 órával e-mail értesítést fog kapni az eseményről. Előfordulhat, hogy ezen üzenetek spambe kerülnek vagy néha nem mennek át, amennyiben a kívánt időpontra továbbiakban nem lehet foglalni, foglalását tekintse sikeresnek, a megadott időpontban várom a rendelésen.

Speciális kérés, kérdés, technikai vagy egyéb jellegű probléma merül fel e-mailben keressen meg (bela.csete537@gmail.com), melyre igyekszem aznap válaszolni.

Időpont lemondás menete: amennyiben mégsem felel meg a korábban befoglalt időpont, kérem e-mailen mondja le, hogy más számára elérhetővé váljon a lehetőség.

Parkoló
Back To Top

Tisztelt Betegeim!

Pécsi rendelésem helyszíne és időpontja megváltozott!

Új cím: Pécs Újfasor u. 31/A (Aniron Egészségközpont)

Kérem kedves betegeimet, hogy a recepción jelezzék, hogy személyesen az én rendelésemre érkeztek.

Időpont foglalás rendeléseimre már csak honlapon lehetséges!

A részleteket itt tudja elolvasni!

Anyajegy és bőrdaganat szűrés!

Nem volt még idén anyajegyszűrésen? Új barna, fekete elváltozást észlelt bőrén?

Korábban bőrén lévő elváltozás megnagyobbodott, színe, alakja változott, vérzik, viszket?

Javasolt szűrővizsgálatra történő bejelentkezés! Előzze meg a daganatképződést!

Lehetőség van a vizsgálat során a pigmentált elváltozások digitális rögzítésére, számítógépes elemzésére, korábbi állapotokkal való összehasonlításra valamint műtéti és lézeres eltávolításra.

Ne halaszd nyárra, ne várj míg késő lehet! A vizsgálat életmentő lehet!

Szűrővizsgálatok időpontjai:

Mohács – Június 7 és 14

Pécs – Június 9, 10 illetve 16, 17

Időpontfoglalás csak ezen a honlapon lehetséges.

Vizsgálat díja: 10 000 Ft, család esetén minden további hozzátartozó csak 5 000 Ft.