skip to Main Content
+36 30 853 1149 bela.csete537@gmail.com 7634 Pécs Újfasor u. 31/A | 7700 Mohács, Táncsics utca 10.

A digitális dermatoszkópiás rendszer lehetőséget ad a bőrgyógyászoknak a bőr felső rétegeibe való bepillantásra és a bőr emberi szemmel nem látható változásainak megfigyelésére. A vizsgálat lehetővé teszi az azonnali diagnózist és a rendszeres ellenőrzéshez szükséges adattárolást, mikroszkópos kép rögzítését a makroszkópos testtérképhez. A módszer fájdalommentes és a beteg számára is betekintést nyújt a vizsgálat menetébe a képernyőn keresztül.

A nagy nagyítású felvételeken jól láthatóak az anyajegyekre jellemző szerkezeti elemek, azok szabályossága ill. szabálytalansága. Mindez elősegíti az anyajegyek gyors és pontos kiértékelését. A rendszeres ellenőrzések során az előző képek összehasonlíthatóak az új felvételekkel, így az anyajegyeken jelentkező változások korábban észlelhetőek.

Az esetek nagy részében már a vizsgálat közben eldönthető, hogy mely bőrjelenségek igénylik a sebészi eltávolítást, a rendszeres ellenőrzést, illetve melyek azok, amelyeket biztosan nem kell eltávolítani. Amennyiben a kép nem egyértelmű, a diagnózis további pontosítása szükséges, lehetőség van a számítógép szoftvere segítségével az elváltozások – anyajegyek – kielemzésére a nemzetközileg elfogadott szabványos normák alapján.

Back To Top

Tisztelt Betegeim!

Pécsi rendelésem helyszíne és időpontja megváltozott!

Új cím: Pécs Újfasor u. 31/A (Aniron Egészségközpont)

Kérem kedves betegeimet, hogy a recepción jelezzék, hogy személyesen az én rendelésemre érkeztek.

Időpont foglalás rendeléseimre már csak honlapon lehetséges!

A részleteket itt tudja elolvasni!