skip to Main Content
+36 30 853 1149 bela.csete537@gmail.com 7634 Pécs Újfasor u. 31/A | 7700 Mohács, Táncsics utca 10.

A teledermatológia az internet segítségével bőrgyógyászattal kapcsolatos kérdésekre, konkrét esetek megválaszolására alkalmas amennyiben a páciens nem tud vagy nem akar személyesen elmenni orvoshoz. Ezen módszer segítségével elkerülhetővé válik a hosszú előjegyzési idő, az utazás és a várakozás, valamint az ezekkel járó költségek.

A hozzám e-mailen (e-mail cím : bela.csete537@gmail.com ) beérkezett kérdéseket, esetlegesen csatolt digitális fényképeket értékelem, majd e-mailben küldök választ a felmerülő kérdésekre, teszek terápiás javaslatot, teszek fel a felhőbe e-receptet.

 A módszer hatékonysága jelentősen függ a mellékelt szöveges információktól, a digitális fényképek minőségétől és a bőrbetegség típusától. Megfelelő képi és szöveges információk birtokában a módszer megbízhatósága nem marad el a hagyományos, személyes bőrgyógyászati vizsgálatokétól és jóformán minden típusú bőrbetegség esetén igénybe vehető.

Amennyiben bőrgyógyászattal kapcsolatos általános kérdése van térítésmentesen szívesen megválaszolom. Amennyiben konkrét esetet kíván megkonzultálni az alábbi kérdőíven szereplő kérdésekre adott válaszok biztos nagyban a segítségemre lennének. A beérkező adatok alapján lehetőség szerint felállítom a diagnózist és javasolok terápiát. E-receptet a személyes adatok megadását követően tudok feltenni felhőbe. Ezen lépésig a folyamat teljesen anonim is maradhat. Amennyiben diagnózist nem sikerül egyértelműen felállítanom lehetséges, hogy további kérdéseket fogok feltenni a beérkező e-mail címén. Fizetni csak biztos diagnózis esetén az e-recept kiállításhoz szükséges banki átutalással (Csete Bt, 50800111-11074252 Szigetvári Takarékszövetkezet).

Kérdőív

 

Életkor:

Nem:

Foglalkozás:

Mikor kezdődött jelenlegi tünete:

Volt-e ehhez hasonló tünete már korábban:

Kezelte-e már valamivel, ha igen arra hogy reagált a tünet:

Milyen szubjektív panaszokkal jár (viszketés, fájdalom, láz stb):

Tüneteit megelőzően volt-e a közelmúltban egyéb betegsége:

Környezetében van-e másnak is hasonló tünete:

Milyen krónikus betegségei vannak, melyekre gyógyszert szed:

Történt-e mostanában gyógyszerváltás:

Adja meg e-mail címét, hogy felvehessem Önnel a kapcsolatot:

 

AJÁNLÁSOK A FÉNYKÉP ELKÉSZÍTÉSÉHEZ

Testszerte jelentkező bőrtünet esetén 4 (1.-4. pont), körülírt területen levő bőrtünetről minimum 2 (3.-4. pont) felvétel készüljön:

  1. Teljes test alsóneműben elölről (arc kihagyásával)
  2. Teljes test alsóneműben hátulról
  3. Közeli (30-40 cm) felvétel a tünetek egy csoportjáról (ha más területen máshogy
    néznek ki, akkor ezekről a területekről külön-külön készüljön felvétel)
  4. Macrofelvétel a legkifejezettebb tünetről

A fényképezendő bőrterület fehér, sima háttér (lepedő, egyszínű falfelület) elé kerüljön, a kamerát a bőrelváltozásra merőlegesen tartsa. Legalább 3 megapixel felbontóképesség használata ajánlott. Vakuhasználat kerülendő. Jó fényviszonyok között történjen a felvétel elkészítése. A vörösszem csökkentő funkció kikapcsolása ajánlott, a digitális zoom használata kerülendő, mivel a fénykép minőségének romlásához vezethet.

A rendelkezésmre bocsátott adatokat a különleges személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezelem, amennyiben már nem szükségesek törlöm.

 

Back To Top

Tisztelt Betegeim!

Pécsi rendelésem helyszíne és időpontja megváltozott!

Új cím: Pécs Újfasor u. 31/A (Aniron Egészségközpont)

Kérem kedves betegeimet, hogy a recepción jelezzék, hogy személyesen az én rendelésemre érkeztek.

Időpont foglalás rendeléseimre már csak honlapon lehetséges!

A részleteket itt tudja elolvasni!