skip to Main Content
+36 30 853 1149 bela.csete537@gmail.com 7634 Pécs Újfasor u. 31/A | 7700 Mohács, Táncsics utca 10.

Ezen eljárás keretében az előzetes konzultációt követően megtörténik az arc teljes területének analízise a lézerkészülék beépített szoftvere segítségével, majd az ajánlás és esetlegesen egyéni tényezők figyelembevételével a kezelés. A lézerfény beállítástól függően a bőr felsőbb rétegeit elégeti, míg mélyebben elpárologtatja az útjába eső hámsejteket, hegeket, ereket, faggyúmirigyeket. Ez a behatás a bőrben intenzív regenerálódást indít be, a kollagént és rugalmas rostokat tartalmazó sejtek újra aktivizálódnak és fokozott termelésbe kezdenek. A hatás életkor és külső környezeti hatások függvényében 1-2 évig is fennáll. A bőr felső rétegének leválása és a mélyebb rétegben bekövetkezett bőrmegújulás komplex folyamata biztosítja a fiatalos, üde, rugalmasabb, hidratáltabb bőr megjelenését.

Lézeres arcfiatalítás

25-35 éves korosztály számára ajánlott, akin már kezd látszani a bőr korai öregedésének első jelei: megjelennek a finom ráncok, a pigmentfoltok, hegek; egyenetlen lesz a bőrfelület. A beavatkozás következtében a bőr minősége javul, a felszínesebb ráncok kisimulnak, a bőr textúrája finomabbá válik, a bőr bársonyosabb tapintásúvá válik. A kívánt eredmény eléréséhez általában egy kezelés elégséges.

 Lézeres ránctalanítás, bőrfeszesítés

35-45 éves korosztály számára ajánlott, akiken  a ráncok már mélyebbek, fakóság, petyhüdtség, kifejezett pigment-, faggyú zavarok (hiány vagy többlet) észlelhetők, a bőr feszessége csökkent. Ezen elváltozások elsősorban napsugárzásnak kitett területeken (arc, nyak, dekoltázs, kézfejek) észlelhetők . A lézeres kezelés során kisimítjuk mind az apróbb, mind a mélyebb ráncokat, feszesebbé, rugalmasabbá, élettelivé tesszük a bőrt, melynek felszíne egyenletessé válik, az apró hegek, pigmentfoltok eltűnnek.

A lézeres resurfacing kezeléseknek köszönhetően a páciensek több évet is letagadhatnak a korukból, sokkal későbbre tolódik annak az esetleges szüksége, hogy plasztikai sebészeti beavatkozásra is igényt tartson a mélyebb ráncok miatt.

A kívánt eredmény eléréséhez általában egy-két kezelés szükséges. A kezeléseket 4-5 hetente lehet ismételni.

 Lézeres mélyhámlasztás

A lézeres mélyhámlasztás a legjobb módszer az 45 évesnél idősebb korosztály számára a korral járó bőrelváltozások (ráncképződés, pigment-egyenetlenségek, szaruzavarok) eltüntetésére. Megújítja, fiatalítja, feszesíti a fakó, fénykárosodott bőrt, kisimítja a mélyebb ráncokat, a felületes, apró ráncok eltűnnek, a megvastagodott bőr vékonyabbá válik. Ezen kezeléseket elsősorban a napnak kitett bőrfelszíneken: az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézhát területén végezzük. A kívánt eredmény eléréséhez általában egy-három kezelés szükséges. A kezeléseket 4-5 hetente lehet ismételni.

Mi történik a lézeres arcfiatalító kezeléseket megelőzően és utána?

Első lépésben a kezelendő terület fertőtlenítjük majd fájdalomcsillapító géllel fedjük. Behatási időt követően lemosás, ismételt fertőtlenítés majd a lézeres kezelés következik.

Ezt követően a bőrre nyugtató, bőrtápláló kozmetikumokat (mezoterápiás koktélt) helyezünk, miközben hűtjük is. A koktélt a kezelt bőrterülettől, a páciens életkorától függően személyre szabottan állítjuk össze.

A lézeres kezelés után egyéntől függően általában 3-5 napig az arcbőr vörösödése, duzzanat, viszkető, égő jellegű érzés jellemző. Ezután a bőr fokozatosan finom hámlás formájában lehámlik. A bőr alatta rózsaszínes lesz, mely lassan fokozatosan halványodik, normális bőrszínűvé válik. Megfelelő krémmel látjuk el a pácienst, melyet naponta többször is lehet alkalmazni. 1 hét után laza sminket már fel lehet helyezni. Nem javasolt 1 hétig a megerőltető, fokozott izzadással járó sporttevékenység. Nagyon fontos a magas faktorszámú (SPF 50) napvédő krém használata a kezelés után 4-6 hétig, szolárium használata 3 hónapig kerülendő.

Back To Top

Tisztelt Betegeim!

Pécsi rendelésem helyszíne és időpontja megváltozott!

Új cím: Pécs Újfasor u. 31/A (Aniron Egészségközpont)

Kérem kedves betegeimet, hogy a recepción jelezzék, hogy személyesen az én rendelésemre érkeztek.

Időpont foglalás rendeléseimre már csak honlapon lehetséges!

A részleteket itt tudja elolvasni!