skip to Main Content
+36 30 853 1149 bela.csete537@gmail.com 7634 Pécs Újfasor u. 31/A | 7700 Mohács, Táncsics utca 10.

Ezen eljárás keretében az előzetes konzultációt követően megtörténik az arc teljes területének analízise a lézerkészülék beépített szoftvere segítségével, majd az ajánlás és esetlegesen egyéni tényezők figyelembevételével a kezelés. A lézerfény beállítástól függően a bőr felsőbb rétegeit elégeti, míg mélyebben elpárologtatja az útjába eső hámsejteket, hegeket, ereket, faggyúmirigyeket. Ez a behatás a bőrben intenzív regenerálódást indít be, a kollagént és rugalmas rostokat tartalmazó sejtek újra aktivizálódnak és fokozott termelésbe kezdenek. A hatás életkor és külső környezeti hatások függvényében 1-2 évig is fennáll. A bőr felső rétegének leválása és a mélyebb rétegben bekövetkezett bőrmegújulás komplex folyamata biztosítja a fiatalos, üde, rugalmasabb, hidratáltabb bőr megjelenését.

Lézeres arcfiatalítás

25-35 éves korosztály számára ajánlott, akin már kezd látszani a bőr korai öregedésének első jelei: megjelennek a finom ráncok, a pigmentfoltok, hegek; egyenetlen lesz a bőrfelület. A beavatkozás következtében a bőr minősége javul, a felszínesebb ráncok kisimulnak, a bőr textúrája finomabbá válik, a bőr bársonyosabb tapintásúvá válik. A kívánt eredmény eléréséhez általában egy kezelés elégséges.

 Lézeres ránctalanítás, bőrfeszesítés

35-45 éves korosztály számára ajánlott, akiken  a ráncok már mélyebbek, fakóság, petyhüdtség, kifejezett pigment-, faggyú zavarok (hiány vagy többlet) észlelhetők, a bőr feszessége csökkent. Ezen elváltozások elsősorban napsugárzásnak kitett területeken (arc, nyak, dekoltázs, kézfejek) észlelhetők . A lézeres kezelés során kisimítjuk mind az apróbb, mind a mélyebb ráncokat, feszesebbé, rugalmasabbá, élettelivé tesszük a bőrt, melynek felszíne egyenletessé válik, az apró hegek, pigmentfoltok eltűnnek.

A lézeres resurfacing kezeléseknek köszönhetően a páciensek több évet is letagadhatnak a korukból, sokkal későbbre tolódik annak az esetleges szüksége, hogy plasztikai sebészeti beavatkozásra is igényt tartson a mélyebb ráncok miatt.

A kívánt eredmény eléréséhez általában egy-két kezelés szükséges. A kezeléseket 4-5 hetente lehet ismételni.

 Lézeres mélyhámlasztás

A lézeres mélyhámlasztás a legjobb módszer az 45 évesnél idősebb korosztály számára a korral járó bőrelváltozások (ráncképződés, pigment-egyenetlenségek, szaruzavarok) eltüntetésére. Megújítja, fiatalítja, feszesíti a fakó, fénykárosodott bőrt, kisimítja a mélyebb ráncokat, a felületes, apró ráncok eltűnnek, a megvastagodott bőr vékonyabbá válik. Ezen kezeléseket elsősorban a napnak kitett bőrfelszíneken: az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézhát területén végezzük. A kívánt eredmény eléréséhez általában egy-három kezelés szükséges. A kezeléseket 4-5 hetente lehet ismételni.

Mi történik a lézeres arcfiatalító kezeléseket megelőzően és utána?

Első lépésben a kezelendő terület fertőtlenítjük majd fájdalomcsillapító géllel fedjük. Behatási időt követően lemosás, ismételt fertőtlenítés majd a lézeres kezelés következik.

Ezt követően a bőrre nyugtató, bőrtápláló kozmetikumokat (mezoterápiás koktélt) helyezünk, miközben hűtjük is. A koktélt a kezelt bőrterülettől, a páciens életkorától függően személyre szabottan állítjuk össze.

A lézeres kezelés után egyéntől függően általában 3-5 napig az arcbőr vörösödése, duzzanat, viszkető, égő jellegű érzés jellemző. Ezután a bőr fokozatosan finom hámlás formájában lehámlik. A bőr alatta rózsaszínes lesz, mely lassan fokozatosan halványodik, normális bőrszínűvé válik. Megfelelő krémmel látjuk el a pácienst, melyet naponta többször is lehet alkalmazni. 1 hét után laza sminket már fel lehet helyezni. Nem javasolt 1 hétig a megerőltető, fokozott izzadással járó sporttevékenység. Nagyon fontos a magas faktorszámú (SPF 50) napvédő krém használata a kezelés után 4-6 hétig, szolárium használata 3 hónapig kerülendő.

Back To Top

Tisztelt Betegeim!

Pécsi rendelésem helyszíne és időpontja megváltozott!

Új cím: Pécs Újfasor u. 31/A (Aniron Egészségközpont)

Kérem kedves betegeimet, hogy a recepción jelezzék, hogy személyesen az én rendelésemre érkeztek.

Időpont foglalás rendeléseimre már csak honlapon lehetséges!

A részleteket itt tudja elolvasni!

Anyajegy és bőrdaganat szűrés!

Nem volt még idén anyajegyszűrésen? Új barna, fekete elváltozást észlelt bőrén?

Korábban bőrén lévő elváltozás megnagyobbodott, színe, alakja változott, vérzik, viszket?

Javasolt szűrővizsgálatra történő bejelentkezés! Előzze meg a daganatképződést!

Lehetőség van a vizsgálat során a pigmentált elváltozások digitális rögzítésére, számítógépes elemzésére, korábbi állapotokkal való összehasonlításra valamint műtéti és lézeres eltávolításra.

Ne halaszd nyárra, ne várj míg késő lehet! A vizsgálat életmentő lehet!

Szűrővizsgálatok időpontjai:

Mohács – Június 7 és 14

Pécs – Június 9, 10 illetve 16, 17

Időpontfoglalás csak ezen a honlapon lehetséges.

Vizsgálat díja: 10 000 Ft, család esetén minden további hozzátartozó csak 5 000 Ft.