skip to Main Content
+36 30 853 1149 bela.csete537@gmail.com 7634 Pécs Újfasor u. 31/A | 7700 Mohács, Táncsics utca 10.

ClearLight IPL villanófény rendszer

Az IPL technológia már több évtizedes múltra tekint vissza a szépségiparban. Nagy energiasűrűségű pulzált villanásokban leadott besugárzást jelent. Hatását a szelektív foto-thermolízis elvén fejti ki. Ez azt jelenti, hogy a speciális fényforrásból származó rövid, de nagyenergiájú fényimpulzus a szőrszál melanin tartalmában (vagy egyéb más energia elnyelő ún. kromofórban pl. pigment foltok, seprűerek oxi-hemoglobinja stb.) elnyelődik. Ekkor a fényenergia hőenergiává alakul át felhevítve és megsemmisítve a szőrszálak növekedéséért felelős mátrix-sejt struktúrát illetve a beállításoktól függő más egyéb célstruktúrát. A fényenergia hullámhosszának változtatásával széleskörű kezelési lehetőségeket nyújt. A komfortos kezelésérzetet a kombinált víz és félvezetős hűtés biztosítja. Alkalmas tartós szőrtelenítésre, arcfiatalításra, akné kezelésre, pigmentált foltok halványítására, bizonyos érelváltozások kezelésére valamint melasmára.

Aknés pattanások, gyulladt bőr kezelése során az IPL fényenergia hatására oxigéntermelés indul meg, mely kedvezőtlen környezet a gyulladáskeltő baktériumok számára

Rozácea, hajszálér tágulatok IPL kezelése során a rendellenesen kitágult erek elzáródnak, majd teljesen felszívódnak.

Szőrtelenítésre elsősorban a sötét szőrszálakkal rendelkezők részére ajánljuk. Többszöri kezelésre azért van szükség, mert a kezeléssel a növekedési fázisban levő szőrszálakat tudjuk kipusztítani.

Bőrfiatalításra is alkalmas, mikor is a beavatkozás következtében a bőr önregenerációs mechanaizmusai aktiválódnak, így a bőrszín egyenletesebb, simább, feszesebb és fiatalosabb lesz.

Májfoltok, pigmentfoltok az arc, nyak, dekoltázs területén, kézfejek bőrén alakulhatnak ki leggyakrabban.  Már általában egy kezeléssel eltüntethetők

Back To Top

Tisztelt Betegeim!

Pécsi rendelésem helyszíne és időpontja megváltozott!

Új cím: Pécs Újfasor u. 31/A (Aniron Egészségközpont)

Kérem kedves betegeimet, hogy a recepción jelezzék, hogy személyesen az én rendelésemre érkeztek.

Időpont foglalás rendeléseimre már csak honlapon lehetséges!

A részleteket itt tudja elolvasni!