skip to Main Content
+36 30 853 1149 bela.csete537@gmail.com 7634 Pécs Újfasor u. 31/A | 7700 Mohács, Táncsics utca 10.

Ez az eljárás azoknak ajánlott, akik az arcon illetve a száj körül található mélyebb illetve felületes ráncoktól kívánnak tartósabban megszabadulni, teltebb, kifejezettebb kontúrral rendelkező ajakra vágynak. Ez egy olyan injekciós technika, melynek során nagyon vékony tűvel hialuronsavat juttatva a bőrbe a ráncok elsimulnak, az ajkak teltebbé tehetők, a vonások lágyabbá válnak. A hialuronsav az emberi test természetes alkotórésze, mely megköti a vizet, hidratál és feltölti a bőrt. Sok millió kezelésnél használták biztonságosan a világszerte

Az eredmény részben azonnal látható, de kb. 7-10 nap múlva mutatja a teljes kialakult állapotot. A szemöldökök közötti, a szem körüli ráncok, a nasolabiális redő (az orrtól az ajakzugig futó redő), ill. az ajakzug korrigálhatóak. A kezelés rövid időt vesz igénybe, minden esetben előzetes konzultáció szükséges. A hónapok múlásával a hyaluronsav fokozatosan bomlik le a szervezetben, és mindenfajta maradvány visszahagyása nélkül szívódik fel a bőrből.

Az eredmény tartóssága több tényező függvényében (a ránc karaktere, a beadott anyag mennyisége, az életkor, az életvitel, bőrtípus) 9-15 hónapra tehető. Fertőzés átvitele és allergiás reakciókkal legritkább esetben fordulnak elő.

Back To Top

Tisztelt Betegeim!

Pécsi rendelésem helyszíne és időpontja megváltozott!

Új cím: Pécs Újfasor u. 31/A (Aniron Egészségközpont)

Kérem kedves betegeimet, hogy a recepción jelezzék, hogy személyesen az én rendelésemre érkeztek.

Időpont foglalás rendeléseimre már csak honlapon lehetséges!

A részleteket itt tudja elolvasni!