skip to Main Content
+36 30 853 1149 bela.csete537@gmail.com 7634 Pécs Újfasor u. 31/A | 7700 Mohács, Táncsics utca 10.

A csecsemők és a gyerekek bőrének védekezőképessége fejletlen, könnyen fertőződnek a közösségekben baktériumokkal, gombákkal vírusokkal,  kezelésük is eltér a felnőttétől. Számos kisgyermek szenved bőrszárazság talaján kialakult ekcemával (atópiás dermatirtis) amely kezelése komoly kihívás elé állítja a szülőket. Kiemelt figyelmet fordítok ilyen esetekben a szülők felvilágosítására, oktatásara, számos információs anyagot és kellő időt biztosítok, hogy a kezelés és a megelőzés minél sikeresebb legyen. Lehetőség van arra, hogy ingyenes termékmintákat kapva megtaláljuk gyermekének a legmegfelelőbb kezelését.

Serdülőkorban nagyon gyakran jelentkezik pattanásosság (acne betegség) mely időben kezdett és szakszerű kezelés híján maradó hegekkel gyógyulhatnak, fennállásukkor pszichés problémákat okozhat. Napjainkban kiváló belsőleg és külsőleg alkalmazható gyógyszerek állnak rendelkezésünkre. Hegek kialakulása esetén Bőr is.

Rendelésemre gyermekeket érintő problémákkal soron kívül be lehet kerülni, hisz tudom hogy az aggódó szülőknek is a és a betegség gyors terjedése miatt is fontos.

Back To Top

Tisztelt Betegeim!

Pécsi rendelésem helyszíne és időpontja megváltozott!

Új cím: Pécs Újfasor u. 31/A (Aniron Egészségközpont)

Kérem kedves betegeimet, hogy a recepción jelezzék, hogy személyesen az én rendelésemre érkeztek.

Időpont foglalás rendeléseimre már csak honlapon lehetséges!

A részleteket itt tudja elolvasni!